Diğer Bağlantılar
Ülkedeki farklı kataloglara ve otomasyon sistemlerine sahip kütüphanelerin tek bir ara yüzden taranabilmesini ve kayıt paylaşımını mümkün kılan bibliyografik bir veri tabanıdır.
Erişim için TIKLAYINIZ.
TÜBİTAK tarafından üniversite personel ve öğrencilerinin ücretsiz kullanımına sunulan veri tabanlarını ve ulusal çeşitli kaynakları tek bir ara yüzden taranmasına olanak sağlayan bütünleşik arama motorudur.
Erişim için TIKLAYINIZ.
Ulusal arşivler, dergiler (veri sağlayıcılar) ile arama motoru servisleri (servis sağlayıcılar) arasında ilişki kurarak, uluslararası standartlara uygun olarak gereksinim duyulan içeriğe erişim sağlayan üst veri harmanlama yazılımıdır. Ulusal Kurumsal Açık Arşiv içeriklerinin üst verilerinin harmanlanması ve yayınlara Harman adresi üzerinden erişimin sağlanması amaçlanmaktadır.
Erişim için TIKLAYINIZ.
Türkiye'de yayınlanan akademik hakemli dergiler için elektronik ortamda barındırma ve editoryal süreç yönetimi hizmeti sunar. DergiPark, ulusal akademik dergilerin standartlara uygun olarak varlık kazanmasına ve uluslararası görünürlüğünün artırılmasına destek olur.
Erişim için TIKLAYINIZ.
Akademik makaleler ve konularda arama yapılmasına olanak sağlayan genel kapsamlı bir arama motorudur. 
Erişim için TIKLAYINIZ.